نماینده تبریز در مجلس با انتقاد از افزایش پایه مالیاتی در بودجه سال ۱۴۰۳، گفت: قطعا این مسئله باعث می‌شود تا کسبه و اصناف خرد گرفتار تر از گذشته به فعالیت خود بپردازند و حتما این مسئله آثار تورمی زیادی در پی خواهد داشت. محمدحسین فرهنگی : مجلس شورای اسلامی و در مخالفت با کلیات […]

نماینده تبریز در مجلس با انتقاد از افزایش پایه مالیاتی در بودجه سال ۱۴۰۳، گفت: قطعا این مسئله باعث می‌شود تا کسبه و اصناف خرد گرفتار تر از گذشته به فعالیت خود بپردازند و حتما این مسئله آثار تورمی زیادی در پی خواهد داشت.

محمدحسین فرهنگی : مجلس شورای اسلامی و در مخالفت با کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: لایحه قبلی که مورد مخالفت مجلس قرار گرفت از جهاتی بهتر از لایحه اصلاحی فعلی است، به ویژه از این جهت که لایحه قبلی دولت با همان سقف و همان پیش بینی ها در زمینه افزایش های قانونی بازنشستگان را پذیرفته بود. اگر ما به این لایحه رأی می دادیم شاید با مشکلات لایحه فعلی مواجه نمی‌شدیم.

وی افزود: به واقع منابعی را از جیب بازنشستگان گرفته اند و به خودشان برگردانده‌اند، منطق و حسنی ندارد لذا ما مالیات بر ارزش افزوده را از خود بازنشسته می‌گیریم و بعد از آن به بازنشسته برمی‌گردانیم لذا اگر این اتفاق رخ ندهد بهتر است ضمن اینکه این مسئله با برنامه‌های ششم و هفتم توسعه در مغایرت است.

وی افزود: همچنین برخی از موافقان نکاتی را در رابطه با افزایش مالیاتها در بودجه عنوان کردند و فرمودند مالیات‌ها به جای ۶۰ درصد سال گذشته ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است که باید بگویم این طور نیست و به ۶۰ درصد گذشته ۵۰ درصد نیز اضافه شده است بنابراین ما با افزایش ۱۱۰ درصدی مالیات‌ها نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه هستیم.

فرهنگی تاکید کرد: قطعا این مسئله باعث می شود تا کسبه و اصناف خرد گرفتار تر از گذشته به فعالیت خود بپردازند و حتما این مسئله آثار تورمی زیادی در پی خواهد داشت.

نماینده مردم تبریز در مجلس بیان کرد: اگر لایحه بودجه در صحن مجلس رد شد ما باید به دنبال بودجه سه دوازدهمی باشیم تا فرصت مناسبی داشته باشیم که اصلاحات لازم را در بودجه لحاظ کنیم.

وی با بیان اینکه در صورت تصویب کلیات لایحه بودجه باید پیشنهاداتی در رابطه با بودجه ارائه شود، گفت: یکی از پیشنهادات این است که ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده باید در لایحه فوق حفظ شود و به ۱۰ درصد نرسد بنابراین نباید به مالیات بر ارزش افزوده یک درصد افزوده شود لذا ما می توانیم از طریق مولد سازی تغییرات در نرخ ارز، بودجه شرکت ها و معادن، منابع را جبران کنیم.

وی افزود: همچنین اگر مجبور شدیم باید به سراغ صندوق توسعه ملی برویم لذا این امر بهتر از فشار آوردن بر مردم و بازنشستگان است.

انتهای‌ پیام/