سرپرست امور استعدادهای درخشان دانشگاه مراغه از برگزاری مرحله منطقه‌ای سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور به میزبانی دانشگاه خبر داد. به گزارش رصدمراغا به نقل از روابط عمومی دانشگاه مراغه، دکتر فرزاد رسولی با اعلام این خبر گفت: مرحله منطقه‌ای سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور روز جمعه دوم مردادماه ۱۴۰۵ به طور هم‌زمان در حوزه‌های […]

سرپرست امور استعدادهای درخشان دانشگاه مراغه از برگزاری مرحله منطقه‌ای سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور به میزبانی دانشگاه خبر داد.

به گزارش رصدمراغا به نقل از روابط عمومی دانشگاه مراغه، دکتر فرزاد رسولی با اعلام این خبر گفت: مرحله منطقه‌ای سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور روز جمعه دوم مردادماه ۱۴۰۵ به طور هم‌زمان در حوزه‌های مختلف منطقه‌ای برگزار می‌شود و دانشگاه مراغه یکی از پنج دانشگاه میزبان منطقه سه کشور است.

وی افزود: دانشگاه مراغه در این دوره، میزبان داوطلبان دانشگاه‌های دولتی، آزاد اسلامی، پیام نور و علوم و معارف قرآن کریم شهرستان‌های مراغه، بناب و ملکان خواهد بود. در مرحله نخست این المپیاد، در مجموع ۵۵۱ دانشجو در منطقه سه کشور به رقابت خواهند پرداخت.

دکتر رسولی ادامه داد: امسال دانشگاه مراغه با افزایش آمار نسبت به سال گذشته، ۴۱ دانشجوی راه‌یافته به مرحله منطقه‌ای المپیاد علمی دانشجویی دارد که از این تعداد، ۳۳ نفر در حوزه امتحانی دانشگاه مراغه و ۸ نفر نیز بر اساس رشته‌های امتحانی، در حوزه‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه ارومیه به رقابت خواهند پرداخت.

سرپرست امور استعدادهای درخشان دانشگاه مراغه با اشاره به تقسیم‌بندی مناطق برگزاری آزمون گفت: منطقه سه المپیاد علمی دانشجویی کشور شامل استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان است و برگزاری آزمون در این منطقه میان دانشگاه‌های تبریز، ارومیه، محقق اردبیلی، زنجان و مراغه تقسیم شده است.

به گفته وی، آزمون امسال در رشته‌های زیست‌شناسی، مهندسی مواد، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی تولید، ژنتیک گیاهی، حقوق، روان‌شناسی، علوم جغرافیایی، شیمی، ریاضیات، الهیات و معارف اسلامی، زبان و ادبیات فارسی، علوم زمین و فیزیک برگزار خواهد شد.

دکتر رسولی در پایان با اشاره به اهمیت المپیاد علمی دانشجویی در شناسایی و حمایت از استعدادهای برتر، گفت: دانشگاه مراغه علاوه بر فراهم‌سازی زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای میزبانی این رویداد، با همکاری اعضای هیئت علمی، کلاس‌های آمادگی را در برخی رشته‌ها برای دانشجویان شرکت‌کننده دانشگاه برگزار کرده است. وی همچنین به کسب رتبه‌های ارزشمند دانشجویان دانشگاه مراغه در دوره‌های گذشته این المپیاد اشاره و ابراز امیدواری کرد دانشجویان دانشگاه امسال نیز نتایج درخشانی کسب کنند.

  • نویسنده : محمد رحیمی