به گزارش رصدمراغا عضو مجلس خبرگان رهبری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان مراغه با اشاره به مرحله دوم انتخابات گفت :هر دو نماینده حوزه انتخابیه مراغه و عجب شیر مورد تایید شورای نگهبان هستند و برای مردم هم محترمند ؛ مهم تر از انتخاب فرد مورد نظر حضور حداکثری در پای صندوق های […]

DSCF7401

به گزارش رصدمراغا عضو مجلس خبرگان رهبری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان مراغه با اشاره به مرحله دوم انتخابات گفت :هر دو نماینده حوزه انتخابیه مراغه و عجب شیر مورد تایید شورای نگهبان هستند و برای مردم هم محترمند ؛ مهم تر از انتخاب فرد مورد نظر حضور حداکثری در پای صندوق های رای است .

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدتقی پورمحمدی افزود : نماینده مردم از آنجایی که برای کل کشور نیز تصمیماتی به عنوان نماینده مجلس می‌گیرند باید درک درستی از منافع ملی و منطقه ای داشته باشند.

وی افزود درباره اینکه تا چه اندازه ضرورت دارد کاندیداها در تبلیغات خود به تخریب یکدیگر نپرداخته و رقابت سالمی حاکم باشد خاطرنشان کرد: کسانی که می‌خواهند در عرصه قوه مقننه مسئولیت بپذیرند باید از همین ابتدا نظم، مقررات و قانونمندی را مدنظر قرار دهند.

امام جمعه مراغه با اشاره به سالروز ولادت مولود کعبه امام علی (ع)، گفت: زندگی امیرالمومنین (ع) برای بشریت سراسر درس اخلاق، ایثار، فداکاری و جانبازی در راه خدا، کمک به فقرا و دستگیری از یتیمان است.

وی تصریح کرد : یکی از ویژگی های بارز امام علی (ع) که همیشه هم توصیه می کردند رسیدگی به فقرا و دستگیری از یتیمان بود که تا اخرین لحظه های عمرشان به آن تاکید کردند.

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به حضور عده ای از مومنین در مراسم معنوی اعتکاف افزود :  نبی مکرم اسلام تهمیت زیادی به معتکف شدن داشتند به طوری که خودشان ۱۰ روز آخر ماه مبارک رمضان را همیشه معتکف بودند.

وی یادآور شد : حتی در برهه ای از زمان که پیامبر (ص) در جنگ بودند و نتوانستند معتکف باشند سال بعد قضای آن را به جا آوردند و ۲۰ روز از ماه مبارک رمضان را معتکف شدند .

وی با تسلیت ۱۵ رجب سالروز وفات حضرت زینب کبری (س) گفت: این بانو، پیام آور عاشورا و نهضت حسینی بوده که اکنون تکفیری ها و برخی قدرت های جهان از جمله استکبار در صدد از بین بردن مزار مطهر ایشان هستند که انتظار می رود مردم همانند گذشته از حریم این بانوی بزرگ اسلام صیانت کنند.

وی از تاسیس ستاد پشتیبانی از مدافعان حرم در شهرستان مراغه خبر داده و افزود : با توجه به اینکه ستاد پشتیبانی از مدافعان حرم در چند استان کشور در حال تشکیل است ؛ این ستاد در مراغه نیز شروع بکار می کند و لازم است مردم برای حمایت از این رزمندگان پیشگام شوند.