دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مراغه در پی درج خبری در روزنامه جام جم ویژه‌نامه مراغه، با عنوان « نام شهید از هیچ مدرسه شهرستان برداشته نشده است» را تکذیب کرد.   به گزارش رصدمراغا ؛ علی دلداری، روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار رصدمراغا افزود : در ۲۳ دی‌ماه امسال مصاحبه‌ای منتسب به اینجانب […]

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مراغه در پی درج خبری در روزنامه جام جم ویژه‌نامه مراغه، با عنوان « نام شهید از هیچ مدرسه شهرستان برداشته نشده است» را تکذیب کرد.

 

DSCF2135

به گزارش رصدمراغا ؛ علی دلداری، روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار رصدمراغا افزود : در ۲۳ دی‌ماه امسال مصاحبه‌ای منتسب به اینجانب در روزنامه جام جم تحت عنوان « نام شهید از هیچ مدرسه شهرستان برداشته نشده است» منتشرشده است که چنین مصاحبه‌ای از طرف بنده تکذیب می‌شود .

وی اظهار کرد : بنده هیچ دیدار و مصاحبه‌ای با خبرنگار روزنامه جام جم نداشته‌ام و روزنامه مذکور بدون مصاحبه با بنده متنی را مبنی بر تغییر نام مدارس مراغه از شهدا بهنام‌های دیگر منتشر کرده است که به‌هیچ‌وجه صحت ندارد .

دادستان عمومی و انقلاب مراغه با اشاره به این‌که خبرنگار روزنامه مورداشاره احضار شد ، تصریح کرد : پس از بررسی‌های انجام‌شده خبرنگار روزنامه جام جم احضار و تذکرات لازم به وی داده شد.

وی خاطرنشان کرد : پیرو تذکر داده‌شده به روزنامه موردنظر قرار بر این شد در شماره بعدی اصلاحیه و عذرخواهی نسبت به کسانی که از این قضیه متضرر شده‌اند در همان صفحه از روزنامه درج شود .

دادستان عمومی و انقلاب مراغه ادامه داد : در اصل ، دادستانی همانند سایر مردم از بدو اتفاقات پیگیر قضیه بوده و به‌هیچ‌عنوان اجازه چنین اقدامی را نخواهد داد که اسامی شهدا از سر درب مدارس برداشته شود.

وی افزود : پس از شکایتی که از سوی آموزش‌وپرورش مبنی بر نشر اکاذیب صورت گرفته‌شده بود و بررسی‌های دادستانی متوجه شدیم که نام تمامی ۱۳۵ مدرسه که به نام شهدا مزین بوده‌اند در جای خود هستند ، ولی در دو مدرسه به‌طور غیر عمد اسامی شهدا در حین تلفیق مدارس تغییریافته بود که با نامه‌ای از سوی آموزش‌وپرورش ، مسئولین این اداره درصدد جبران و اصلاح آن‌ها خواهند بود.

انتهای پیام /