فرمانده سپاه ناحیه مراغه در جمع پیشکسوتان سپاه ناحیه مراغه گفت: سپاه به عنوان نیروی مردمی و برخواسته از بطن جامعه همواره در برابر هجمه های دشمنان استوار ایستاده است.     به گزارش رصدمراغا ؛ سرهنگ پاسدار رضا سامی افزود : پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت به عنوان  نیرویی که در برابر جریان نفوذ […]

فرمانده سپاه ناحیه مراغه در جمع پیشکسوتان سپاه ناحیه مراغه گفت: سپاه به عنوان نیروی مردمی و برخواسته از بطن جامعه همواره در برابر هجمه های دشمنان استوار ایستاده است.

 

 

۱ ۰۳۲
به گزارش رصدمراغا ؛ سرهنگ پاسدار رضا سامی افزود : پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت به عنوان  نیرویی که در برابر جریان نفوذ ایستاده ، با شجاعت و بصیرت کامل در خط استکبار ستیزی حرکت می کنند.
فرمانده سپاه ناحیه مراغه گفت : باید در برابر جریان خطرناک نفوذ در کشور به ویژه در آستانه انتخابات سرنوشت ساز با بهره گیری از منویات رهبری و استکبارستیزی ایستاد.
سامی اضافه کرد : جریان نفوذ به عنوان فتنه بزرگ و توطئه دشمن از جمله تهدیدات نرم و امنیتی دشمن برای ضربه زدن به نظام اسلامی است.
وی ادامه داد : دشمن از اول انقلاب با طرح های مختلف در صدد ضربه زدن به انقلاب و نظام اسلامی بوده و تاکنون نتوانسته کاری از پیش برد و اکنون به نفوذ روی آورده است.
وی خاطرنشان کرد : روشنگری وظیفه اصلی فرهنگی و اجتماعی سپاه در جامعه بوده و در این مسیر پیشکسوتان ارزنده ترین نقش ها را ایفا می کنند.
سامی تصریح کرد : روشنگری برای ایجاد زمینه و بستر مناسب برای انتخاب آگاهانه و با بصیرت در این برهه حساس ضروری است.
وی با اشاره به نقش پیشکسوتان در عرصه روشنگری جامعه افزود :  پیشکوستان عرصه جهاد و شهادت نعمت های انقلاب هستند و باید از این نعمت ها بیشتر استفاده کنیم.

انتهای پیام/