معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه مراغه گفت: ایجاد گرم خانه ، مرکز ویژه نگهداری و ساماندهی متکدیان در این شهرستان ضروری است. به گزارش رصد مراغا به نقل از ایرنا جواد محمودی روز چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات متکدیان و ساماندهی آن ها در فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: با توجه به افزایش این […]
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه مراغه گفت: ایجاد گرم خانه ، مرکز ویژه نگهداری و ساماندهی متکدیان در این شهرستان ضروری است.
به گزارش رصد مراغا به نقل از ایرنا جواد محمودی روز چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات متکدیان و ساماندهی آن ها در فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: با توجه به افزایش این پدیده در سطح شهر، مسوولان باید به دنبال ارایه راهکارهای لازم و زیرساختی در این شهرستان باشند.
وی اظهار کرد: آموزش شهروندان و فرهنگ سازی برای داشتن شهری بدون گدا، ایجاد مرکز نگهداری (گرم خانه) و ساماندهی متکدیان برای ارایه راهکارهای قضایی مقابله با این مساله از نیازهای اساسی این شهرستان است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار مراغه یادآور شد: در جلسه گذشته مقرر شده بود که با همکاری نهادهای قضایی، انتظامی و شهرداری نسبت به جمع اوری متکدیان اقدام شود که با وجود تلاش های فراوان مسوولان این نهادها، پس از جمع آوری متکدیان به علت نبود زیرساخت های لازم در این شهرستان، اقدام اساسی در این زمینه انجام نشد.
محمودی، ادامه داد: ایجاد گرم خانه برای نگهداری متکدیان این شهرستان در روستای حاجی کرد مصوب شده و مسوولان ذیربط باید در این خصوص تلاش جدی کنند تا بتوان در یک ماه آینده آن را به امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز تجهیز کرد.
رییس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی مراغه نیز در این جلسه گفت: این فرماندهی آماده همکاری با سازمان های مربوطه برای جمع آوری متکدیان از سطح شهر و تحویل به مراجع ذی صلاح است.
سرهنگ دوم علی ریحانی، با بیان اینکه اجرای این برنامه مستلزم وجود گرم خانه و محلی مناسب برای ساماندهی متکدیان است، افزود: اگر قبل از ایجاد این محل، اقدام به جمع آوری متکدیان شود بدون شک این مساله موجب بروز برخی مشکلات برای نهادهای ذیصلاح می شود.
وی یادآور شد: نبود محل اسکان و ساماندهی متکدیان موجب می شود که نهادهای ذیربط در این ارتباط سردرگم شده و رها سازی و ورود آنان به جامعه، زمینه دلسردی مسوولان در مقابله با آن ها را فراهم می کند.
عضو شورای اسلامی مراغه نیز در این جلسه گفت: مدیریت مردمی برای مقابله با این پدیده ضروری بوده چرا که این شهرستان در مدیریت مراکز آسیب های اجتماعی موفق عمل کرده است.
فریبا ولی پور، افزود: اگر احداث گرم خانه در دستور کار شهرداری قرار گیرد بدون شک شورای اسلامی این شهر از این طرح استقبال کرده و آن را در برنامه بودجه سالیانه خود قرار می دهد.
متکدیان با سوء استفاده از احساس کمک به همنوع مردم مراغه، در نقاط مختلف این شهر اقدام به تکدی گری می کنند و مردم این شهر نیز بدون در نظر گرفتن نتیجه کار خود، با کمک به این افراد موجب ترویج این امر پلید در جامعه و حضور متکدیان از نقاط مختلف کشور در این شهر می شوند.

Wednesday, 11 February , 2026