فرمانده سپاه مراغه با تاکید بر نقش محوری سپاه و ارتش در پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی، این دو نهاد را پیش‌ران تحقق تمدن نوین اسلامی در نظم جهانی در حال تغییر دانست.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری رصدمراغا ؛ سرهنگ پاسدار یحیی حیدری، فرمانده سپاه مراغه، در آیین گرامیداشت روز پاسدار و روز جانباز که در پادگان امام رضا (ع) برگزار شد، پاسداری از انقلاب اسلامی را وظیفه‌ای حیاتی و مستمر دانست و گفت: پاسداری به معنای دفاع از انقلاب در برابر تهدیدات دائمی دشمنان است که تا کنون در رسیدن به اهداف خود ناکام مانده‌اند.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل انقلاب اسلامی در احیای هویت و عزت ملت ایران، افزود: انقلاب اسلامی نه تنها به دنبال پیشرفت در علم و فناوری است، بلکه در تلاش برای احیای تمدن نوین اسلامی و سبک زندگی اسلامی در مقابل اسلام آمریکایی است.

سرهنگ حیدری با تاکید بر پیوند ناگسستنی سپاه با آرمان‌های انقلاب اسلامی، تصریح کرد: سپاه پاسداران بدون انقلاب اسلامی هویت ندارد و وظیفه اصلی آن پاسداری از آرمان‌ها و اهداف والای این انقلاب است.

فرمانده سپاه مراغه با اشاره به نقش تعیین‌کننده ارتش و سپاه در معادلات منطقه‌ای و جهانی، گفت: ارتش و سپاه به عنوان یک لشکر الهی، خار چشم دشمنان هستند و در پیشبرد انقلاب اسلامی به سوی تمدن نوین اسلامی نقشی بی‌بدیل ایفا می‌کنند.

وی با تحلیل شرایط کنونی جهان، افزود: شاهد شکل‌گیری یک نظم جهانی جدید هستیم که در آن بلوک‌های قدرت سابق، مانند شوروی، از بین رفته‌اند و آمریکا نیز در حال افول است. با این حال، قدرت نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان، به حدی است که آمریکا نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد.

سرهنگ حیدری با اشاره به حوادث اخیر، خاطرنشان کرد: در این حوادث، تمامی گروه‌ها و افرادی که با جمهوری اسلامی در تضاد بودند، با تمام قوا به میدان آمده و با انجام اقدامات تروریستی در تلاش برای براندازی نظام بودند.

فرمانده سپاه مراغه در پایان با قدردانی از هوشیاری و عملکرد موثر نیروهای مسلح و امنیتی، گفت: در سایه هوشیاری اطلاعاتی و عملیاتی، بساط فتنه گران در عرض چند روز جمع‌آوری شد و سرشبکه‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و آمریکا دستگیر شدند.

DSC 9951 scaled

DSC 9961 scaled

DSC 9991 scaled

HESAM

انتهای پیام/