احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در همایش «وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر» در مراغه، بر ضرورت اصلاحات در آمارهای اشتغال و تقویت همکاری بین دستگاه‌ها برای ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی تأکید کرد.

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عصر چهارشنبه در همایش «وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر» که در مراغه برگزار شد، بر ضرورت اصلاحات عمیق در زمینه اشتغال و توسعه اقتصادی تأکید کرد. وی ضمن انتقاد از آمارهای رسمی اشتغال، گفت: «در آمارهای رسمی، فردی که حتی یک ساعت در هفته کار کند، شاغل محسوب می‌شود، اما ما آمار اشتغال را بر اساس داده‌های تأمین اجتماعی ملاک قرار داده‌ایم.» به گفته میدری، طبق آمار تأمین اجتماعی، از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳، حدود ۴۰۰ هزار شغل جدید ایجاد شده، در حالی‌که آمار نمونه‌گیری بیش از یک میلیون شغل را نشان می‌دهد که این تفاوت قابل تأمل است.

IMG 20250416 231153 352

وزیر تعاون با انتقاد از تمرکز بیش از حد بر تسهیلات بانکی به‌عنوان راه‌حل مشکلات اقتصادی، تصریح کرد: «مشاغل خرد بدون ارتباط با شرکت‌های بزرگ اغلب شکست می‌خورند و باید ارتباطات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تقویت شود تا شبکه‌ای پایدار شکل گیرد.» وی همچنین تأکید کرد که مصوبه‌ای برای حذف واسطه‌گری‌های بانکی در نظر گرفته شده است.

IMG 20250416 231745 833

میدری در ادامه به ظرفیت‌های مراغه اشاره کرده و با بازدید از مرکزی برای سالمندان، همدلی و وفاق را نماد توسعه و پیشرفت دانست. وی افزود: «برخی دستگاه‌ها هنوز در جزیره‌های جداگانه عمل می‌کنند و باید فضایی برای گفت‌وگو و هم‌افزایی ایجاد شود تا با تقسیم مسئولیت‌ها و منابع، مشکلات حل شوند.»

IMG 20250416 231153 180

وزیر تعاون همچنین به مشکلات موجود در تمرکز بررسی اسناد در تبریز اشاره کرده و گفت: «این امور نیازی به منابع مالی ندارد و می‌تواند در محل انجام شود.» وی با اشاره به بی‌اعتمادی مردم به برخی مسئولان محلی، تأکید کرد: «مردم تنها از نماینده مجلس انتظار دارند و فرماندار یا شهردار را طرف مطالبه‌گری نمی‌دانند.»

IMG 20250416 231746 698

در پایان، میدری بر لزوم وفاق و همکاری بین دستگاه‌ها تأکید کرد و گفت: «باید فضایی ایجاد شود که مسئولان کنار هم بنشینند و با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات را حل کنند. بسیاری از مسائل با هم‌افزایی قابل حل است.»

  • نویسنده : امیرحسین پورمحمدوند
  • منبع خبر : رصد مراغا