صحبت های امیر احمدی فردی که در خارج از کشور بیشترین شناخت را از ظریف دارد حاشیه ساز شده است .

به گزارش رصدمراغا ؛ یادداشت سید کاظم فاطمی کارشناس مسائل سیاسی در پی رفتارهای ضد و نقیض محمد جواد ظریف و صحبت های امیر احمدی در اینترنشنال

بسمه تعالی

با سلام بر امامین و شهدای عظیم الشأن انقلاب شکوهمند اسلامی و بادرود بر شما و ملت بزرگ ایران اسلامی، اجازه می خواهم سئوال نمایم که اگر مردم قابل احترام هستند و دانستن حق آنان ،لطفا بفرمائید که امیر احمدی چه می گوید :

‌آیا تبشان در مورد آقای ظریف راست می گوید یا دروغ ؟

در هر حال ، دلیل منطقی بیاورید که چرا ؟

اگر‌ آقای امیر‌ احمدی دروغ میگوید، لطفا بفرمائید که :

چرا توضیح نمی دهید تا از آبروی آقای ظریف که یک اانسان‌ و در عین حال اولین منتصوب شما نیز می باشد، دفاع کنید ؟

جسارتا مگر آبروی افراد، ولو‌ جناب ظریف‌ ، آبروی انسان نیست؟

آیا سکوت شما ،فردا و پر فرداهای ‌ دیگر اعتماد سایر منصوبانتان را از بین نخواهد برد ، یا خدای ناکرده برای آنان جایگاه مهم تر از آبروی خود و مردم می باشد ؟

چرا شکایت نمی کنید ؟

اگر آقای امیر احمدی ، در مورد ظریف راست می گوید، پس چرا برکنارش نمی نمائید ، تا مردم تکلیفشان را در نحوه ارتباط با حضرتعالی ، بهتر بدانند ؟!

البته اینهمه در مورد جناب ظریف ، در حالی است که :

ایشان در همین چند روز بعد از انتصاب از سوی حضرتعالی به شورای راهبردی ….. ، به هر دلیل و حداقل به دلیل بلد نبودن اینکه چگونه حرف بزند، کلی برای شما و مردم بی آبروئی جا گذاشته !

مثلا ، بحث مشمئز کننده شاخ گذاری به شما ( منتخب مردم ) ، که با نهایت بی ادبی برزبان هم اورد،چه بود ؟!

عمدی بود یا اشتباهی ؟!

چه کسی یا جریانی آن مأموریت اهانت آمیز نه فقط به شما و یا به شعور رأی دهندگان به شما ، بلکه در حقیقت اهانت به عظمت عموم مردم ایراننمود‌، را داده بود ؟!

از گذشته های دور و نزدیک نیز هیچوقت مردم بزرگ ایران از جناب ظریف وقار ، متانت شخصیت در شأن ایران و اسلام ، راستگوئی ، دشمن ستیزی ، لطف و صفا نسبت به خود و انقلاب و کشور خود و نسبت به سردار پاهایش و نسبت به ملل مظلوم عالم بخصوص مردم مظلوم و مقتدر فلسطین در حال نسل‌کشی شدن ندیده‌ است ، که بماند !!!

مگر او نمی داند که از طرف رئیس جمهور منتخب مردمی حرف می زند ، که امامشان خمینی روح خدا ، انهارا ورکشور آنها ااز حلقوم مستکبرین بیرون آورده و با جاری ساختن انتخابات‌ها و …..، سرور عالمیان گردانیده و امام خامنه ای بانهایت تدبیر و حکمت احترام این مردم را در بین جهانیانن حفظ نموده است؟!

کلام آخر اینکه :

به حول و قوه الهی به عنوان یک ایرانی‌ از ۱۱ تیر ۱۴۰۳ ( ۵ روز مانده به روز انتخابات ۱۵ تیر) ‌یعنی زمانی که‌ جز خدا کسی نمی‌دانست کدامیک از شما دو نفر ( پزشکیان یا جلیلی)به عنوان رئیس جمهور انتخاب خواهد شد ، شروع به نگارش نامه ای خطاب به حضرتعالی نمودم و همان روز متن اولیه را به عنوان شاهد به پی وی چند نفر از دوستان در اینا ارسال نمودم ، که‌ اگر خدا مصلحت بداند، به اتمام رسانده و به حضورتان تقدیم خواهد شد. حال جواب دریافت خواهم نمود یا جواب دهی له مطالبات و نامه های افراد عادی همچون حقیر را در خور دریافت جواب خواهید دانست یا نخواهید دانست، نمی دانم. والسلام

 

سیدکاظم فاطمی آذربایجانشرقی _ مراغه ۲ مرداد ۱۴۰۳

  • نویسنده : سید کاظم فاطمی