مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مراغه گفت: جنایت های این روزهای رژیم صهیونیستی برای جبران شکست سنگین از حماس است که موفق نخواهد شد .

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری رصدمراغا ؛ حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم برزگر در جمع بسیجیان پایگاه شهید مدنی مراغه گفت : وعده الهی است که حق از آن حزب الله است به شرطی که هوشیار باشند و بیدار شوند .

وی با اشاره به پیشرفت چشم گیر جبهه مقاومت در سال های اخیر افزود : نیروهای مقاومت در حالی از پرتاب سنگ به شلیک موشک و پهپاد رسیده اند که در عملیات موصوم به طوفان الاقصی چنان ضربه ای به اسرائیل زده اند که دنیا در مقابل آن مبهوت مانده اند .

وی خاطرنشان کرد: شکست مفتضحانه اسرائیل در این عملیات به حدی است که به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی این شکست ترمیم ناپدیر خواهد بود و این همه جنایتی که انجام می دهد به این دلیل است که سنگینی شکست را از اذهان همگان پاک کند که موفق نخواهد شد .

وی تاکید کرد : این عملیات باعث شد آرمان های فلسطین که در سال های اخیر کم رنگ شده بود دوباره احیا شود و امروز در سراسر دنیا میلیون ها نفر از مسلمانان در حمایت از مردم مظلوم غزه به پا خواسته اند .

وی اضافه کرد: این جریان باعث شد فرمایش مقام معظم رهبری که فرموده بودند رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید برای خیلی ها ملموس‌تر باشد و کسانی که ذره ای تردید داشتند به نابودی اسرائیل ، اعتراف کنند که رژیم صهیونیستی در حال نابودی است .

وی با اشاره به ۱۳ آبان‌ سالروز مبارزه با استکبار جهانی تصریح کرد: روز ۱۳ آبان امسال باید پر رنگ تر از سال های گذشته باشد ، چرا که امروز مصداق عینی استکبار و سگ نگهبان آن در منطقه در حال به خاک و خون کشیدن مسلمانان مظلوم فلسطین هستند .