مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه گفت: سند ۲۰۳۰” خلاف آیات قرآنی بوده و با مبانی دینی ونظام اسلامی ما منافات دارد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رصدمراغا ؛ حجه الاسلام اباصلت فیضی زاده در ضیافت پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت رحلت جانسوز امام راحل (ره) افزود: استکبار جهانی و عوامل داخلی آنها تلاش می کنند خط و فکر امام راحل را منحرف کرده تا امام مستضعفین را امام کاخ نشینان جلوه دهند .
وی در ادامه با اشاره به سند ۲۰۳۰ که خلاف قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و قاعده نفی السبیل است، افزود: این معاهده بدون اطلاع شورای عالی فرهنگی کشور بسته شده و هدف این سند ترویج فساد، بیبندوباری، بینزاکتی ودور شدن از احکام الهی و عمل کردن به بیبندوباریهای غربی است.
حجت الاسلام فیضیزاده اضافه کرد: دشمنان اسلام و انقلاب قصد دارند درقالب این سند فرهنگ ایثار و شهادت را که مایه عزت و سربلندی ایرانیان است از آنها گرفته و فرهنگ غلط غربی را جایگزین کنند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه با بیان اینکه این سند ضدمکتب بنیانگذار انقلاب اسلامی است، افزود : این موضوع به خاطر سنخیت نداشتن با آرمانهای نظام جمهوری اسلامی و امام خمینی (ره) قابل اجرا نیست.
وی با بیان اینکه شهادت در راه خدا آرمان هر ایرانی است، افزود: حذف اعتقاد به شهادت، آیات قرآن و برخی مسائل دینی از کتابهای درسی از مفاد در حال اجرای این سند است.
حجت الاسلام فیضیزاده خاطر نشان کرد: مردم ولایی و شهید پرور ایران اسلامی علی الخصوص این یادگاران و همرزمان شهدا هیچگاه اجازه نخواهند داد فرهنگ غلط و بی بند و بار غربی بر فرهنگی غنی ایران اسلامی غلبه
کند.
https://rasademaragha.ir/?p=15600

Wednesday, 11 February , 2026