مسعود فرجام به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام رئیسی در شهرستان مراغه معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رصدمراغا ؛ رئیس ستاد حجت الاسلام رئیسی در آذربایجان شرقی در گرد هم‌آیی جبهه مردمی نیروهای انقلاب مراغه که در مسجد شیخ بابا برگزار شد گفت : برگزاری انتخابات برای تمامی کشورها یک سرمایه و دارایی بزرگ به‌حساب می آید چرا که می توانند فرصتی برای انتخاب مدیران کار بلد و متخصص داشته باشند و کشور حالت دیکتاتوری نباشد .

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت معیشت مردم مناسب نیست افزود : وضعیت معیشتی مردم را رهبر انقلاب بهتر از هرکسی توصیف کردند و فرمودند مردم از این وضعیت گله‌مند هستند ؛ امروز کشور بیشتر از هر چیزی نیاز به مدیران انقلابی  و جهادی دارد تا وضعیت اقتصادی را بهبود بخشند .

یوسف شاکری با بیان اینکه رئیس‌جمهور بعدی یک فرد انقلابی خواهد بود خاطرنشان کرد : امروز بیشتر از همه خود مردم می دانند که تنها روحیه جهادی و انقلابی بودن است که می تواند به این نابسامانی ها پایان دهد و شور و نشاط را در جامعه احیا کند .

وی ادامه داد : حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی فردی پایبندی به اصول اخلاق اسلامی و قانون‌مدار است که ، تبیین و گسترش گفتمان کار و کرامت در فضای عمومی جامعه ، استفاده فراگیر از نیروهای مؤمن، بانشاط، توانمند، جوان و خوش‌نام مردمی، تلاش جهت ایجاد وحدت گفتمانی و عملی میان همه دل‌بستگان به‌نظام فارغ از اختلاف سلیقه‌ها، حفظ آرامش و پرهیز از تنش و هرگونه سیاه‌نمایی و تخریب نامزدهای دیگر را در اولویت برنامه های انتخاباتی خود قرار داده است .

شاکری اضافه کرد : استفاده از نظرات و رهنمودهای علما، فرهیختگان و نخبگان علمی، فرهنگی ملی و استانی، مراقبت جدی بر عدم استفاده از بیت‌المال و اموال عمومی، پرهیز از اسراف و تبذیر در تبلیغات انتخاباتی و استفاده از روش‌های نوین، ابتکاری و کم‌هزینه، حفظ و رعایت احترام، کرامت و حقوق مردم در تمامی اقدامات و برنامه‌های انتخاباتی و استفاده از فرصت فعالیت انتخاباتی بعنوان عملی عبادی، مخلصانه و تعالی‌بخش برای فعالین و اعضای ستادها را در این دوره از انتخابات مورد تأکید حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی است .

در پایان این مراسم مسعود فرجام به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در شهرستان مراغه انتخاب و معرفی شد.