مسئول بسیج کارمندی سپاه عاشورا گفت : تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند عزم جدی کارمندان بسیجی در ادارات و نهادهای دولتی است .

IMG_0011

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رصدمراغا ، مسئول بسیج کارمندی سپاه عاشورا گفت : تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند عزم جدی کارمندان بسیجی در ادارات و نهادهای دولتی است .

سرهنگ اسکندری درجمع مدیران شهرداری و اعضاء شورای حوزه مقاومت بسیج کارمندی گفت : کارمندان بسیجی نقش ممتاز ویژه ای در حمایت از دستاورد های انقلاب اسلامی دارد .

اسکندری افزود : دشمن سعی دارد حرکت وپیشرفت انقلاب اسلامی را تضعیف و کند نشان دهد و در داخل کشور هم عده ای که بخاطر پست های دولتی و مال و منال مسئولیت های اداری را غصب کرده اند برای حرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی سنگ اندازی می کنند .

وی خاطر نشان کرد : برای محافظت از انقلاب و حفظ دستاوردهای آن باید برنامه ریزی مثبت و دقیق داشته باشیم تا در برابر توطئه های دشمن پیروز شویم .

مسئول بسیج کارمندی سپاه عاشورا افزود : مسائل اقتصاد مقاومتی و فرهنگی باید در اولویت های اول کارمندان بسیحی باشد و باید در این دو مقوله انقلابی و بسیجی عمل کنند .

اسکندری در پایان خاظر نشان شد : کارمندان بسیجی باید در هر کحا که باشد با حضور انقلابی خود تاثیر گذار باشند و از دستاوردهای انقلاب و ارزشهای اسلامی خوب محافظت کنند .

انتهای پیام/.

رصدمراغا۱