به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رصدمراغا؛ علی علیزاده نماینده مردم مراغه، عجشیر، قلعه‌چای و سراجو در مجلس شورای اسلامی در جمع خیرین مدرسه ساز مراغه گفت : با توجه به نیاز نوسازی برخی مدارس در روستاهای این شهرستان، هم اکنون ساخت ۲۱ مدرسه خیرساز در این شهرستان عملیاتی شده است. علیزاده گفت: شهرستان با وجود […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رصدمراغا؛ علی علیزاده نماینده مردم مراغه، عجشیر، قلعه‌چای و سراجو در مجلس شورای اسلامی در جمع خیرین مدرسه ساز مراغه گفت : با توجه به نیاز نوسازی برخی مدارس در روستاهای این شهرستان، هم اکنون ساخت ۲۱ مدرسه خیرساز در این شهرستان عملیاتی شده است.

علیزاده گفت: شهرستان با وجود پیشینه درخشان خود در سال های اخیر در برخورداری از برخی زیرساخت ها از جمله راه روستایی و گاز در مقایسه با شهرهای همجوار خود دچار مشکلات بیشتری بوده است.

وی اضافه کرد: آزادراه مراغه – هشترود به عنوان محور ارتباطی سه میلیون نفر از ساکنان منطقه آذربایجان شرقی با وجود رکود سه ساله اعتباری و عملیاتی هم اکنون فعال شده و امید است تا پایان امسال بخشی از آن به بهره بردرای برسد.

۵۰ باب از مدارس مراغه فرسوده بوده و در حال تخریب است

سیدعلی موسوی فرماندار مراغه نیز در این مراسم گفت: مراغه به عنوان جهانشهر تاریخی ایران و دارنده اولین مدارس دخترانه کشورمان، دارای ۵۰ باب مدرسه فرسوده و در حال تخریب و نیازمند بازسازی است.

موسوی افزود: هم اکنون برخی از مدارس این شهرستان نیازمند حصارکشی و ایجاد یا بهسازی سرویس های بهداشتی در مناطق محروم و روستایی است که این مشکل به همت خیران و وزارت آموزش و پرورش مرتفع خواهد شد.

وی اضافه کرد: برای رفع مشکل کمبود فضای آموزشی در این شهرستان در حال حاضر قرارداد ۲۲ مدرسه خیرساز منعقد شده و در حال ساخت است.

اقدامات خیران مدرسه ساز در نوسازی مدارس نهضتی جهادی است

جعفر پاشایی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: اقدامات خیران مدرسه ساز در نوسازی مدارس در سال های اخیر نهضتی جهادی بوده است.

پاشایی افزود: هماهنگی و تعامل مناسب دستگاه های اجرایی و خیران زمینه ساز اجرا و ساخت مدارس خیرساز در این استان بوده که موجب رفع بخشی از مشکل کمبود فضای آموزشی شده است.

پیام صدقی مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: سرانه فضاهای آموزشی شهرستان مراغه به عنوان دومین شهر استان باید بهبود یابد.

صدقی افزود: برای بهبود فضای آموزشی در مناطق محروم و کمتر برخوردار آذربایجان شرقی از محل اعتبارات تخریب و بازسازی مدارس، اعتبار مناسب و ویژه ای برای بهسازی مدارس اختصاص می یابد.

وی اضافه کرد: در راستای استانداردسازی مدارس هم اکنون اقدام به جمع آوری بخاری های نفتی و حذف مدارس سنگی در این استان شده است.

حسین اکبریان مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ مدرسه در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد حدود ۵۰ مدرسه نیاز به نوسازی دارد.

اکبریان افزود: میانگین مدارس فرسوده این شهرستان هم اکنون از میانگین کشور بالاتر بوده و این امر نشان از ضرورت نوسازی مدارس فرسوده این شهرستان دارد.
انتهای پیام/