پیام آیت الله محسن مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان که به علت مسافرت در آیین افتتاحیه حضور نداشتند، در آیین افتتاحیه قرائت شد. به گزارش آناج، پیام آیت الله محسن مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان که به علت مسافرت در آیین افتتاحیه حضور نداشتند، به شرح زیر می باشد: بی تردید […]
پیام آیت الله محسن مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان که به علت مسافرت در آیین افتتاحیه حضور نداشتند، در آیین افتتاحیه قرائت شد.
به گزارش آناج، پیام آیت الله محسن مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان که به علت مسافرت در آیین افتتاحیه حضور نداشتند، به شرح زیر می باشد:
بی تردید آثار ارزشمند و اشعار نغز استاد شهریار از مصادیق بارز فرمایش پیامبر «ص» است که فرمودند: «ان فی شعر لحکه»
در میان سخنوران دوران و شاعران نامی کمتر شاعری به روزگار خویش به شهرت و آوازه ی شهریار دست یافته است.
اصولا راز اصلی آوازه ی حقیقی وی در این نکته مهم نهفته است که کلامش را به لطافت دین پیوند زده و خود عشق وافری به قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت خصوصا به مولای متقیان و سید الشهدا داشت.
زنده یاد شهریار به یمن تقرب به پیشگاه لایزال الهی در آن هنگام که سراپای وجودش آکنده از عشق بود صلای پرشکوه کلام هنری را به اوج میرساند و با آفریدن سرودهای مذهبی آثار بدیعی خلق می کردکه گذشت زمان هرگز نتواند غبار فراموشی بر آن بنشاند.
مضامین قرآنی و فرهنگ عاشورایی شاخصه های عرفان علوی در شعر شهریار به وضوح و به طور کامل مشهور است حتی در منظومه حیدربابایه سلام هویت دینی به شکل روشنی قابل مشاهده است.
استاد شهریار بخش آخر عمر خویش را در استخدام انقلاب، ولایت فقیه و دفاع مقدس قرار دارد. ایشان دلداده ی واقعی امام خمینی بودند و بارها در اشعار خود این ارادت را بیان نمودند. در دوران ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای نیز ابیات زیادی از سر عشق و مودت به ایشان سرودند.
توفیق بزرگی که نصیب دانشگاه تبریز شد
پور محمدی، رییس دانشگاه تبریز گفت: برگزاری این کنگره توفیق بزرگی است که نصیب دانشگاه تبریر شده است.
وی با اشاره به پیشینه ی پر افتخار تبریز، ادامه داد: تبریز شهری همزاد تاریخ است، شهر اولین هاست و از این شهر بزرگان بیشماری برخواسته اند و در روزگار خود نقش ایفا کرده اند.
وی افزود: مشاهیر متعددی مانند تاج الدین، علامه طباطبایی، صراف، پروین اعتصامی و محمدحسین شهریار برخواسته است.
پورمحمد تبریز را شهری ظلم ستیز و شهر شهیدان باکری و شهر رشادت خواند و گفت: شهریار کسی است که ژرف در شعرهایش مشهود است، ابیات بیشماری از ایشان در وصف دفاع مقدس و رزمندگان به یادگار مانده است، سبک شعرهای ناب او همواره باعث افتخار ماست.
گفتنی است کنگره بینالمللی بزرگداشت استاد شهریار با محوریت «فرهنگ دینی و انقلابی» با حضور مقامات کشوری و استانی و همچنین جمعی از شهریارپژوهان و اصحاب فرهنگ و ادب از داخل و خارج کشور در تالار وحدت دانشگاه تبریز در حال برگزاری است.
انتهای خبر/


Wednesday, 11 February , 2026