رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه گفت: هنر و انقلاب مکمل یکدیگر در انتقال آرمان های نهضت امام خمینی (ره) به نسل جدید است.   به گزارش رصدمراغا به نقل از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه، احمد دادرس فیاضی، در آئین عصر شعر فجر افزود: عزت و سربلندی ایران اسلامی در برهه حساس […]

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه گفت: هنر و انقلاب مکمل یکدیگر در انتقال آرمان های نهضت امام خمینی (ره) به نسل جدید است.

 81961482 70517710

به گزارش رصدمراغا به نقل از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه، احمد دادرس فیاضی، در آئین عصر شعر فجر افزود: عزت و سربلندی ایران اسلامی در برهه حساس کنونی، مرهون جانفشانی و ایثار مردانی است که در زمان پیروزی انقلاب و دفاع مقدس با نثار جان خود درخت تنومند انقلاب را آبیاری کردند و موجب اقتدار این نظام شدند.
وی اظهار کرد: ویژگی های منحصر به فرد انقلاب اسلامی وقتی با معجون معجزه آسای هنر آمیخته شود، به زیبایی هرچه تمام تر به نسل های آینده منتقل می شود و این کار وظیفه اصلی هنرمندان برای قلم فرسایی در این زمینه است.
شهردار مراغه نیز در این آئین با تبیین ویژگی های فرهنگی انقلاب اسلامی ایران گفت: انقلاب اسلامی ایران همواره با بهره گیری از آموزه های دینی و قرآنی و رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب توانسته راه اعتلا و بالندگی را بپیماید.
نادر ابراهیمی از آمادگی مدیریت شهری برای ایجاد زمینه فعالیت برای هنرمندان خبرداد و افزود: مدیریت شهری، شهرداری و شورای اسلامی این شهر همواره تلاش می کنند تا با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با ایجاد فضای مساعد برای هنرمندان این شهرستان، زمینه شکوفایی هنر جوانان و نوچوانان مستعد را فراهم کنند.
عصر شعر فجر همزمان با حضور شعرای انجمن های ادبی اوحدی، رثا و خانه شاعران شهرداری مراغه در تالار عبدالقادر مجتمع فرهنگی هنری این شهرستان برگزار شد.