مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت : مرکز امداد مکانیزه شرکت گاز در سه شهر مراغه ، سراب و اهر راه اندازی شده و تاپایان سال با هدف افزایش خدمات این شرکت و کاهش هزینه ها ، در تمامی شهر های استان راه اندازی خواهد شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رصدمراغا ؛ ولی اله دینی در آیین بهره برداری از مرکز امداد مکانیزه ۱۹۴ شرکت گاز مراغه گفت : در حال حاضر ۱۴۰ پروژه گازرسانی در مناطق مختلف استان در حال اجرا است .
وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد جمعیت شهری مراغه از نعمت گاز برخوردار هستند افزود : تلاش می شود در سال جاری ۸۲ درصد جمعیت کل شهرستان از نعمت گاز برخوردار باشند .
دینی با اشاره به بهره برداری از خط دوم انتقال شبکه گاز به شهرستان مراغه در سال جاری گفت : با بهره برداری از خط لوله دوم در این شهرستان که به منظور تأمین گاز مصرفی صنایع بزرگ و واحدهای شهرک صنعتی مراغه و همچنین اتصال محور جنوب استان احداث می شود ظرفیت توزیع گاز مراغه دو برابر خواهد شد .
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی درخصوص مرکز امداد مکانیزه خاطرنشان کرد : مرکز امداد مکانیزه شرکت گاز در سه شهر مراغه ، سراب و اهر راه اندازی شده و تا پایان سال با هدف افزایش خدمات این شرکت و کاهش هزینه ها ، در تمامی شهر های استان راه اندازی خواهد شد .
وی با اشاره به اینکه سامانه متمرکز ۱۹۴ امداد گاز ، جهت پاسخگویی و ارجاع تماس به واحدهای امدادی طراحی شده است گفت : پاسخگویی به موقع به تماسهای امدادی مشترکان گاز ، کاهش زمان اطلاع رسانی و حضور نیروهای عمل کننده ، کنترل و نظارت مستمر بر چرخه امداد رسانی در حوادث احتمالی گاز از جمله هدف های راه اندازی این سامانه است .
معاون استاندار و فرماندار مراغه نیز در این آیین گفت : امسال درمراغه ۵ طرح توسعه شبکه و گازرسانی با ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا خواهد شد .
ظفر محمدی افزود : با بهره برداری از طرح گاز رسانی به ۱۳ روستای شهرستان در سال جاری ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار از نعمت گاز برخوردار خواهند شد .
وی با اشاره به افزایش ظرفیت توزیع گاز مراغه به ۲۴۰ هزار متر مکعب در سال جاری ابراز امیدواری کرد : با اجرای این طرح و همچنین و خط ۱۰ هزار متر مکعبی شهر خداجو امید است مشکل افت فشار و قطعی گاز در مراغه برای همیشه حل می شود .
انتهای پیام /

Wednesday, 11 February , 2026