ایجاد تقابل و تنش آبی بین مراغه و بناب از طرف نماینده مردم نباب در مجلس شورای اسلامی در شرایطی اتفاق می افتد که مدیر کل جهاد کشاورزی استان از عدم مدیریت کشت محصولات پر آب در بناب انتقاد کرده است .
به گزارش رصدمراغا ؛ مدیرکل جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به مطالبه کشاورزان شهرستان بناب در خصوص حقابه کشاورزی گفت: جهادکشاورزی استان پیگیر پرداخت حقابه کشاورزی شهرستانهای استان به خصوص بناب است.
فتحی افزود: از طرفی کشاورزان این شهرستان هم باید از روشهای جدید برای آبیاری و بهبود کیفیت محصولات خود استفاده کنند؛ متاسفانه با وجود اینکه در بناب مشکل کمبود آب داریم برخی از کشاورزان همچنان پیاز و گوجه فرنگی کشت میکنند.
ماهی گیری شیخ رضا بنابی از آب گل آلود تقابل مردم دوشهر بناب و مراغه
به گزارش رصدمراغا ؛ متاسفانه نماینده بناب با توجه به اینکه امسال سال انتخابات است و برای اینکه بتواند دوباره رای مردم بناب را به سمت خود بکشاند مدتی است با توسل به روش های عوام فریبانه در سدد ایجاد اختلاف بین مردم مراغه و بناب است تا از آب گل آلود تقابل مردم ماهی خود را در انتخابات صید کند .
تا قبل از انتقاد مدیرکل جهاد کشاورزی استان از کشاورزان بنابی ، تنش آبی و کمبود حق آبه بناب سناریوی جدید نماینده بناب برای ایجاد اختلاف بین مردم مراغه و بناب بود ؛ درصورتی که ایشان به عنوان نماینده یک شهر با توجه به بحران آب در سراسر دنیا علی الخصوص کشور ما به فکر اصلاح الگوی کشت و بهبود کیفیت آبیاری محصولات کشاورزی در مجلس و شهرستان خود باشد .
انتهای پیام /

Wednesday, 11 February , 2026