معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: توسعه گردشگری و احیای آثار تاریخی کهن شهر مراغه رویکرد اصلی میراث فرهنگی باشد.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری رصدمراغا ؛ داود اسدیان در مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید اداره میراث فرهنگی و گردشگری این شهرستان افزود: کهن شهر تاریخی مراغه با سابقه پایتخت شهری ایران و با ظرفیت آثار تاریخی و گردشگری گسترده، از بسترهای مناسبی برای توسعه برخوردار است.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز، ظرفیت های بزرگ در زمینه آثار به جای مانده از دوره های مختلف تاریخی و زمین شناسی به ویژه فسیل جانداران ماقبل تاریخ وجود داشته و این خطه را به عنوان بهشت فسیل شناسی دنیا تبدیل کرده است.
وی اضافه کرد: در یک سال اخیر نیز اقدامات مناسبی در راستای احیای آثار تاریخی از جمله با اجرای طرح ساماندهی محوطه رصدخانه تاریخی مراغه و آزاد سازی حریم مسجد تاریخی ملارستم انجام شده است.
وی افزود: توجه به توسعه موزه های تاریخی ، توسعه گردشگری و بسترسازی برای احیای آثار و جاذبه های بزرگی چون غار هامپوئیل از ضرورت هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
در این مراسم از زحمات یعقوب طالبی قدردانی و جواد محرم پور به عنوان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراغه معرفی شد.

Wednesday, 11 February , 2026