رئیس اداره ورزش و جوانان مراغه گفت:حسن شیرقوی و مهدی هژبرخواه دو دونده این شهرستان به مسابقه های جهانی دوی کوهستان (اسکای رانینگ )فرانسه اعزام می شوند. احمد حاجی محمدی رئیس اداره ورزش و جوانان ، امروز در آیین تجلیل از ورزشکاران باشگاه فرهنگی – ورزشی عبدی مراغه افزود: این دو دونده بهمن امسال به […]

images

رئیس اداره ورزش و جوانان مراغه گفت:حسن شیرقوی و مهدی هژبرخواه دو دونده این شهرستان به مسابقه های جهانی دوی کوهستان (اسکای رانینگ )فرانسه اعزام می شوند.

احمد حاجی محمدی رئیس اداره ورزش و جوانان ، امروز در آیین تجلیل از ورزشکاران باشگاه فرهنگی – ورزشی عبدی مراغه افزود: این دو دونده بهمن امسال به این مسابقه ها اعزام خواهند شد .
وی اظهار کرد: این دو ورزشکار با کسب مقام های برتر در جایزه بزرگ دماوند جواز حضور در این مسابقه ها را اخذ کرده اند.

مسابقه های جایزه بزرگ دوی کوهستان جمعه گذشته در استان البرز برگزار گردید و حسن شیرقوی مقام اول و مهدی هژبرخواه مقام سوم این مسابقه ها را کسب کردند.

حاجی محمدی گفت: هم اکنون این شهرستان از پتانسیل قوی در رشته های مختلف ورزشی از جمله دو و میدانی، کبدی، وزنه برداری، کشتی و سپک تاکرا برخوردار است و ورزشکاران این رشته ها با بهره مندی از کمترین حمایت، بیشترین نتایج قهرمانی را در سطح کشور و حتی سطح بین المللی کسب می کنند.

حاجی محمدی، ادامه داد: هم اکنون تلاش می شود زمینه های مختلف حمایت از ورزش و ورزشکاران این شهرستان فراهم شود تا افتخارهای بیشتری در سطح ملی و بین المللی کسب کرد.

در این آیین از ۲۰ ورزشکار باشگاه فرهنگی – ورزشی عبدی مراغه که در رشته های فوتسال، سپک تاکرا و ژیمناستیک موفق به کسب مقام های برتر شده بودند، تجلیل بعمل آمد.

انتهای خبر /