فرمانده سپاه ناحیه مراغه گفت:جنبش دانشجویی غرب هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی رادرهم شکست.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری رصدمراغا ؛ سرهنگ پاسدار یحیی حیدری در دوره آموزشی تشکیلاتی بسیج دانشجویی جنوب استان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحدمراغه برگزار گردید،گفت: دانشجو باید استقلال طلب بوده و در مقابل دشمنان واستکبار جهانی ایستادگی نموده و در مقابل زورگویان عالم موضعگیری و عدالتخواهی را در جهان فریاد بزند.
وی افزود:شناخت و افکار دانشجویان غرب متاثر از نامه های مقام معظم رهبری امام خامنهای (مدظله العالی) به جوانان اروپا وآمریکا بوده که امروز سردمداران و سیاست مداران غرب را بهم ریخته است.
وی بابیان اینکه مطالبه گری مهم ترین وظیفه تشکل بسیج دانشجویی است،خاطر نشان کرد : دانشجو باید با صدای رسا درتمام مسائل پیشرو باشد و مطالبه گری را سرلوحه فعالیت های خود کند .
فرمانده سپاه مراغه احساس و درک سیاسی را وظیفه دانشجو دانست و گفت: دانشجو باید احساس سیاسی، درک سیاسی و تحلیل سیاسی داشته باشد.
وی ادامه داد : باید دارای بصیرت باشد و به محیط دانشجویی و مسائل و تحولات کشور، منطقه و جهان با چشم باز نگاه کند.
وی تأکید کرد: اگر دانشجو چشم باز و بصیرت نداشته باشد، ممکن است در تشخیص دوست و دشمن و یا در تحلیل مسائل منطقه ای دچار اشتباه شود.
انتهای پیام/
- نویسنده : جعفر قهرمان

Wednesday, 11 February , 2026