گلایه شهروندان از نبود سرویس مدارس و درخواست پیگیری این مساله باعث شد این مساله را بررسی کنیم

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری رصدمراغا ؛ پس از دوسال شرایط کرونایی همزمان با بازگشایی مدرسه ها به خاطر نبود سرویس مدرسه ، اولیا مجبورند خود فرزندانشان را به مدرسه ببرند

صبح ها ها و موقع بازشدن مدرسه ها و ظهرها زمان تعطیلی مدراس به خاطر نبود سرویس ازدحام صدها خودرو تک سرنشین مقابل مدرسه ها علاوه برسرگردانی شهروندان موجب ترافیک سنگین در خیابان و معابر شهر مراغه می شود.

در دروروز گذشته ترافیک سنگین در خیابان های اطراف هنرستان فنی ، کوی دانشگاه ، خیابان معلم شمالی و برخی مدارس خاص از جمله هیات امنایی ها ساعت ها موجب سرگردانی شهروندان مراغه ای شده است .

همزمان با بازگشایی مدرسه ها ماشین روسای اداره ها و برخی کارکنان که ماشین در اختیار دارند تبدیل به سرویس مدرسه شده است .

کارکنان اداره ها زمان تعطیلی مدرسه با مرخصی یا بدون مرخصی برای آوردن فرزندانشان از مدرسه مجبور هستند کار اداری را تعطیل کنند .

کمبود سرویس از آنجا ناشی می شود که در ایام کرونا بسیاری از رانندگان سرویس شغل خود را عوض کرده اند و اینکه آموزش و پرورش در این باره برنامه ریزی نکرده است .

حال سوال اینجاست آیا تامین سرویس مدرسه برعهده اولیای مدرسه است یا اولیای دانش آموزان باید شخصا اقدام کنند.

انتهای پیام /