فرمانده سپاه مراغه گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وظیفه دارد هر جا اعتماد مردم نسبت به انقلاب خدشه دار شود ورود کرده و با عوامل بر هم زننده اعتماد عمومی برخورد کند . 

 

فرمانده سپاه مراغه گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وظیفه دارد هر جا اعتماد مردم نسبت به انقلاب خدشه دار شود ورود کرده و با عوامل بر هم زننده اعتماد عمومی برخورد کند .

 

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری رصدمراغا؛ سرهنگ پاسدار یحیی حیدری در آئین گرامیداشت روز آتش نشان با اشاره به حواشی شورای شهر مراغه گفت : مردم به شما اعتماد کرده اند که مسائل و مشکلات شهر را برطرف کنید نه اینکه با سرگرم شدن به حواشی و اختلافات امورات اصلی مدیریت شهری را به فراموشی بسپارید .

 

وی افزود : به عنوان خادم بسیجیان و رزمندگان شهرستان و پاسدار انقلاب اسلامی به اعضای شورا تذکر انقلابی می دهم که در هفته وحدت با همبستگی نسبت به انتخاب شهردار همت کنند و حواشی و اختلافات را کنار بگذارند .

 

وی خاطرنشان کرد : اعضای شورا باید به دور از جریانات سیاسی و دخالت های بیرونی اقدام به بررسی و انتخاب شهردار نمایند و این مساله را هر چه سریع تر تعیین تکلیف کنند.

وی تاکید کرد : بنده وظیفه دارم به عنوان خادم مردم هر جا اعتماد مردم نسبت به انقلاب اسلامی دچار خدشه شود ورود کرده و با عوامل بر هم زننده اعتماد عمومی برخورد نمایم .

 

انتهای پیام/