بیانیه شورای تبيين مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های شهرستان مراغه در خصوص هنجار شکنی برخی دانشجو نمایان در دانشگاه‌های تهران و کلانشهرها

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری رصدمراغا ؛ شورای تبیین بسیج دانشجویی دانشگاه های مراغه در واکنش به حوادث اخیر در برخی دانشگاه های کشور بیانیه ای را به شرح ذیل صادر کرد ؛

 

بسمه تعالی

بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های شهرستان مراغه

وَلَنْ تَرْضَىٰ عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ (بقره: ۱۲۰)

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های شهرستان مراغه ضمن ابراز تأسف و انزجار از حوادث تلخ و هنجارشکنانه اخیر در برخی دانشگاه‌های پایتخت، بیانیه ذیل را در این خصوص صادر می‌نماید:

آنچه این روزها در برخی دانشگاه‌های تهران و چند کلانشهر دیگر شاهد آن هستیم، نه یک حرکت خودجوش دانشجویی که نتیجه مستقیم برنامه‌ریزی و هدایت‌شده سرویس‌های جاسوسی بیگانه برای ایجاد التهاب، خشونت و فاصله انداختن بین دانشگاه و نظام اسلامی است.

صحنه‌های تأسف‌باری که از آتش زدن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، حمل و به‌کارگیری سلاح سرد و پرتاب سنگ به سوی دانشجویان انقلابی در مراسم گرامیداشت شهدا مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد که دشمن با تمام توان وارد میدان شده و از هیچ اقدامی برای ضربه زدن به امنیت و آرامش کشور فروگذار نیست.

این اقدامات خشونت‌بار که بی‌شک ادامه‌دهنده راه همان جریان فتنه‌گر در حوادث خونین دی‌ماه است، نشان می‌دهد که دشمن همچنان به دنبال جبران شکست‌های قبلی خود و تکرار سناریوهای آشوب در محیط‌های دانشگاهی می‌باشد.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های شهرستان مراغه ضمن محکومیت شدید این اقدامات مذبوحانه و هشدار نسبت به خطر نفوذ این جریان به دانشگاه‌های شهرستان، موارد زیر را اعلام می‌دارد:

۱- گرچه خوشبختانه دانشگاه‌های مراغه تاکنون از چنین هیاهوها و رفتارهای خشونت‌آمیزی به دور بوده و فضای آن بر مدار علم، اخلاق و انقلابی‌گری در جریان است، اما شورای تبیین مواضع با هوشیاری کامل، هرگونه تحرک مشکوک در سطح دانشگاه‌های شهرستان را رصد کرده و اجازه نخواهد داد عده‌ای فریب‌خورده یا مزدور، فضای علمی و معنوی این خطه را آلوده به خشونت و هنجارشکنی کنند.

۲- این اقدامات که در پایتخت رخ داده، مصداق بارز “بازی در زمین دشمن” و “نفوذ برنامه‌ریزی‌شده بیگانگان” است. کسانی که پرچم ایران را به آتش می‌کشند، بدانند که پیش از هتک حرمت به نماد ملی، غیرت ملت را به خشم آورده و خود را از صفوف امت اسلامی جدا کرده‌اند.

۳- شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مراغه ضمن اعلام همبستگی با دانشجویان انقلابی دانشگاه‌های پایتخت، از مسئولان امنیتی و انتظامی کشور می‌خواهد با قاطعیت و بدون مماشات با عوامل خشونت و اغتشاش در محیط دانشگاه برخورد کرده و اجازه ندهند این حرکت‌های مذبوحانه به سنت نادرستی در دانشگاه‌ها تبدیل شود.

۴- ما دانشجویان بسیجی مراغه با تأسی به شهدای والامقام امنیت و مدافعان حرم، تأکید می‌کنیم که راه عزت و استقلال این مرز و بوم را ادامه داده و اجازه عرض‌اندام به هیچ عنصر ضدانقلابی و خشونت‌طلبی را در دانشگاه‌های این شهرستان نخواهیم داد. دانشگاه مراغه همواره سنگر بصیرت و ولایتمداری باقی خواهد ماند.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی
دانشگاه‌های شهرستان مراغه
اسفندماه ۱۴۰۴

photo 2026 02 26 11 10 18