جشن مهر تحصیلی با اهدای بسته های فرهنگی به دانش آموزان نیازمند در آستان مقدس امامزاده سید محمد (ص) مراغه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رصدمراغا ؛ صبح امروز با حضور مسئولین شهرستان ، مراسم جشن مهر تحصیلی در آستان مقدس امامزاده سید محمد (ص) این شهرستان و با شرکت دانش آموزان نیازمند و تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و اداره بهزیستی برگزار شد.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه مراغه در این مراسم گفت:کمک به قشر نیازمند جز وظایف همه است و این فرهنگ در میان مسئولین بایستی سرلوحه کار و وظایف باشد.
حجت الاسلام فریدون مطهری با اشاره به اینکه قدر دوران نوجوانی و جوانی را باید دانست ، افزود: جوانانی از قشرخانواده های نیازمند هستند که در زمینه های علمی، فرهنگی و اجتماعی موجب سربلندی کشور شده اند .
اکبر ابراهیمی رییس کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) مراغه نیز در این مراسم گفت: جشن مهر تحصیلی به صورت ابتکاری منطقه و در آستانه بازگشایی مدارس و جشن عاطفه ها برگزار می شود.
در این مراسم ، بسته های فرهنگی وآموزشی و همچنین لوازم التحریر در بین ۵۰۰ دانش آموز نیازمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و اداره بهزیستی مراغه توزیع گردید.
این مراسم با همکاری ادارات  آموزش و پرورش ، کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) ،اوقاف و امور خیریه و بهزیستی مراغه به اجرا در آمد.