به گزارش رصدمراغا، احمد علیرضا بیگی دیروز در جمع مردم مراغه با تبریک ولادت امیرالمؤمنین علی(ع) گفت : مردم با حضور گسترده در انتخابات ۷ اسفند مهر تائید بر ماهیت نظام مقدس جمهوری اسلامی زدند و دشمنان را مأیوس کردند . وی با اشاره به اقتصاد مقاومتی و تأکید مقام معظم رهبری بر عملیاتی کردن […]

IMG_8919

به گزارش رصدمراغا، احمد علیرضا بیگی دیروز در جمع مردم مراغه با تبریک ولادت امیرالمؤمنین علی(ع) گفت : مردم با حضور گسترده در انتخابات ۷ اسفند مهر تائید بر ماهیت نظام مقدس جمهوری اسلامی زدند و دشمنان را مأیوس کردند .

وی با اشاره به اقتصاد مقاومتی و تأکید مقام معظم رهبری بر عملیاتی کردن این اصل مهم افزود : یکی از ضروریات اساسی کشور اقدام عملی در خصوص اقتصاد مقاومتی و عدم اتکا به اقتصاد نفتی است.

منتخب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دهم با اشاره شرایط پسا برجام بیان کرد: به گفته رهبر معظم انقلاب هر اظهاری مبنی بر باقی ماندن ساختار تحریم‌ها و وضع هر تحریم در هر سطح و به هر بهانه نقض برجام است

وی خاطرنشان کرد : متأسفانه الآن مشاهده می‌شود که هنوز تحریم‌ها به‌طور کامل برداشته نشده است ، ولی طرف ایرانی بسیاری از خواسته‌های طرف مذاکره‌کننده را برطرف کرده است .

بیگی ادامه داد : چند روز پیش رئیس بانک مرکزی اظهار کرد که ایران نتایج مورد انتظار از اجرای برجام را مشاهده نکرده است.

وی با بیان اینکه تأثیرات برجام باید در متن زندگی مردم و حل معیشت مردم احساس شود تأکید کرد : دولت‌مردان باید اولویت‌بندی کنند و اگر هم پولی به کشور بازگشت داده می‌شود برای رفع معیشت عموم مردم هزینه شود نه اینکه میلیاردها دلار را برای خرید هواپیما هزینه کنند.

نماینده منتخب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مردم منتظر هستند آثار برجام را در زندگی روزمره خود احساس کنند و این با عملیاتی کردن مبانی اقتصاد مقاومتی میسر خواهد شد .

وی بابیان اینکه تفکر اشرافی گری بر جامعه ما تسلط پیداکرده، چنین توضیح داد: ما به مدیریت جهادی اعتقادداریم و تا زمانی که فکر و ذکر ما مردم بی‌بضاعت است به این باور می‌رسیم که دعای این مردم بدرقه ما خواهد بود.

بیگی با انتقاد از برخورد غیرمنطقی دولت با برخی طرح‌های دولت قبل ازجمله مسکن مهر و پرداخت یارانه‌ها گفت : در باب مسکن مهر کارهای خوبی در دولت قبل انجام گرفت و باعث خانه‌دار شدن هزاران نفر از هم‌وطنان شد ، البته ایراداتی هم داشت از دولت بعدی انتظار می‌رفت که نواقص طرح قبلی را رفع نماید ولی متأسفانه وزیر مسکن باکمال تعجب اعلام می‌کند که مسکن مهر را طرح مزخرفی بود .

وی به عملکرد ضعیف دولت در پرداخت یارانه‌ها هم اشاره‌کرده و گفت : طرح هدفمندی یارانه بر این اساس بود که نسبت به افزایش نرخ حامل‌های انرژی یارانه نقدی هم افزایش یابد اما در این دولت علا رغم افزایش قیمت حامل‌های انرژی یارانه نقدی هیچ‌گونه افزایشی نداشته است .

منتخب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دهم بابیان اینکه پرداخت یارانه به بودجه عمومی دولت ارتباطی ندارد خاطرنشان کرد : پرداخت یارانه‌ها خارج از بودجه عمومی دولت و صرفاً از محل حامل‌های انرژی هست که دولت فعلی اظهار می‌کند در قبال پرداخت یارانه نقدی آن را در بخش نظام سلامت هزینه کرده است .

وی تصریح کرد : در سال ۹۲ بودجه وزارت بهداشت ۱۰ هزار میلیارد تومان بود که با اختصاص یارانه‌ها به بخش سلامت این بوجه به ۵۰ هزار میلیارد تومان یعنی پنج برابر افزایش‌یافته است ولی آیا خدمات‌دهی به مردم در حوزه سلامت هم پنج برابر بهتر شده است .