به گزارش رصدمراغا ؛ امام جمعه مراغه در خطبه های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به رحلت جانسوز بنیانگذار انقلاب اسلامی گفت : حضرت امام (ره) حق بزرگی بر گردن مسلمانان بخصوص شیعیان جهان دارند . حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدتقی پورمحمدی افزود : بعد از حکومت اسلامی که پیامبر (ص)تشکیل داد و چند سال هم امام […]

۸۱۴۲۳۹۲۰-۶۱۳۷۳۳۲

به گزارش رصدمراغا ؛ امام جمعه مراغه در خطبه های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به رحلت جانسوز بنیانگذار انقلاب اسلامی گفت : حضرت امام (ره) حق بزرگی بر گردن مسلمانان بخصوص شیعیان جهان دارند .

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدتقی پورمحمدی افزود : بعد از حکومت اسلامی که پیامبر (ص)تشکیل داد و چند سال هم امام علی (ع) جانشین پیامبر شد و بعد هم مدت مدیدی که امام حسن (ع) به‌جای ایشان بودند ، تا زمان امام خمینی (ره) هیچ حکومت اسلامی دیگری وجود نداشت که امام (ره) احیاگر دوباره حکومت اسلامی شدند .

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری  با اشاره به سالروز شهادت شهدای ۱۵ خرداد یادآور شد : شهدای ۱۵ خرداد سربازان خط مقدم امام (ره) بودند این شهدا حق بزرگی بر گردن ما دارند آن‌ها بودند که راه را برای ما باز کردند .

وی خاطرنشان کرد : در ۱۵ خرداد کسانی که زخمی شده و در بیمارستان بستری بودند را به‌زور و به دستور رژیم به دریاچه نمک قم می‌انداختند .

امام‌جمعه مراغه اظهار کرد : انقلاب ما از ۱۵ خرداد و از حوزه علمیه  شروع شد ؛ به همین خاطر امام (ره) ۱۵ خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام کردند در این روز فجایع بزرگی از سوی رژیم پهلوی رخ داد ، کفن پوشان ورامین را به مسلسل بستند و چه تعداد را شهید کردند . در مدرسه طالبیه تبریز درها و پنجره‌ها را شکستند و طلبه‌ها و روحانیون را مورد ضرب و شتم قراردادند.

وی اضافه کرد :  اما محبت امام را خدا در دل‌ها قرار داده بود ، ما اتفاقات این‌چنینی را هم در دوران انقلاب دیدیم هم در دوران جنگ، نفس مسیحایی امام بر دل‌های جوانان اثر کرد و جوانی که به سینماهای رژیم طاغوتی می‌رفت برای جبهه رفتن گریه می‌کرد.

خطیب جمعه مراغه در خصوص مسئله حج است گفت : مقامات عربستانی و وهابیون  ؛ کسانی که تکفیری‌ها و داعش را تربیت‌کرده‌اند  و در یمن و عراق و سوریه و بحرین جنایت می‌کنند دنبال بهانه‌ای بودند که از به حج رفتن جمهوری اسلامی جلوگیری کنند.

وی افزود : مسئولین جمهوری اسلامی تلاش بسیاری انجام دادند که حدالامکان حج تمتع تعطیل نشود ولی متأسفانه سعودی‌ها با تعیین شرایطی که قبول آن‌ها عزت جمهوری اسلامی را زیر می‌برد کارشکنی کردند و امسال حج تمتع تعطیل شد .

امام‌جمعه مراغه در پایان با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان یادآور شد : همه موظف هستند حرمت ماه مبارک رمضان را نگه‌دارند ، حتی اگر فردی از روزه گرفتن معذور است حق ندارد در خیابان و کوچه و در ملاء عام روزه‌خواری کند .

وی افزود : از نیروی انتظامی ، انتظار می‌رود در این ایام حضور بیشتری در شهر داشته باشند و کسانی را که به‌صورت علنی روزه‌خواری می‌کنند را به مراجع قضایی معرفی کنند .