مدرسه خیرساز دکتر فرخ معین عصر امروز در مراغه با حضور مسئولین شهری و خانواده های دانش آموزان افتتاح شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رصدمراغا ، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت : شهدا و ایثارگران عزیزترین سرمایه وجودی خود را در طبق اخلاص گذاشتند و برای دفاع از دین، مملکت و آیین این مرز و بوم جان خود را فدا و خونشان را نثار کردند.
ظفر محمدی افزود: زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا وظیفه شرعی آحاد جامعه است و به طور قطع اقتدار امروز ایران اسلامی به برکت خون شهیدان در عرصه های مختلف می باشد.
وی با اشاره به اینکه جامعه ای زنده و پویاست که مردم آن پویا باشد ، افزود: خیرین در ارتقای سطح علمی و فرهنگی و اجتماعی تاثیر عمیقی دارند و کار آن ها عبادتی بسیار بزرگ است.
مدیر کل نوسازی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: در استان با کمبود فضاهای آموزشی مواجه هستیم و لذا تمامی خیرین که همیشه همدل و همیار بودند از این به بعد نیز آموزش و پرورش را در بحث مدرسه سازی یاری کنند.
محمد رضا عیدی افزود: در سه سال گذشته یک هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال توسط خیرین استان تعهد شده است که سهم سال ۹۵ ، ۷۸۰ میلیارد ریال می باشد.
وی در ادامه صحبت های خود به طرح های دولتی و غیر دولتی استان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۲۰ پروژه عمرانی دولتی و غیر دولتی در استان در حال احداث می باشد.
معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این آیین گفت: بهار تعلیم و تربیت امسال برای آموزش و پرورش مراغه ، بهار پربرکتی بود و در آن دو مدرسه خیر ساز در طول یک هفته مورد بهره برداری قرار گرفت.
جلیل اسلامی افزود: خیرین مدرسه ساز با اندیشه پاک به کمک تعلیم و تربیت می آیند و مردم مراغه نام و یاد خیرین عزیز را فراموش نخواهند کرد.
وی از افزایش مدارس هیات امنایی در این شهرستان خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جدید با توجه به افزایش تراکم دانش آموزی و با کمک مسئولین و خیرین مدرسه ساز ، دو مدرسه هیات امنایی با رویکرد تربیت اسلامی مورد بهره برداری قرار گرفت.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز مهمان این برنامه بود و در این آیین گفت: لازمه دعوت از خیرین جهت مشارکت در مدرسه سازی ،تکریم و احترام است.
فرمانی اظهار کرد: در بحث ارتقای آگاهی و علم در کشور بایستی به کمک دولت بشتابیم.
وی ادامه داد: در سالتحصیلی جدید دو میلیون دانش آموز در کشور در مدارس خیرساز مشغول تحصیل می باشند.
در ادامه این آیین از خانواده دکتر فرخ معین توسط مسئولین تجلیل بعمل آمد.
دبستان شش کلاسه هیات امنایی دکتر فرخ معین با اعتبار ۱۷ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۳۰۰۰ متر مربع با زیربنای ۸۳۰متر مربع در طی ۹ماه عملیات اجرایی مورد بهره برداری قرار گرفت.
انتهای پیام /



Wednesday, 11 February , 2026