۳۰۰ نفر بسیجی مراغهای در قالب دومین کاروان راهیان نوربه مناطق عملیاتی شمالغرب اعزام شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رصدمراغا ؛فرمانده سپاه ناحیه مراغه گفت: این بسیجیان در مدت دو روز از مناطق عملیاتی در استان آذربایجان غربی دیدن میکنند.
سرهنگ پاسدار رضا سامی افزود: در این سفر معنوی برادران بسیجی ازیادمانهای شهید امینی مهاباد، شهید بروجردی نقده، شهیدباکری ارومیه وشهدای تمرچین در پیرانشهر بازدید خواهند کرد.
وی، هدف از حضور اقشار مختلف مردم در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس را آشنا شدن این عزیزان با رشادتها، ایثار و فداکاری رزمندگان در دوران دفاع مقدس عنوان کرد.
سامی افزود: پیش از این نیز ۵۰۰ نفراز خواهران و دانشجویان بسیجی مراغه از یادمانهای دوران دفاع مقدس در شمالغرب دیدن کرده اند.
مردم شهید پرور مراغه درطول هشت سال دفاع مقدس یک هزار وچهارصد شهید تقدیم انقلاب و دفاع از مرزهای ایران اسلامی کرده اند.

Wednesday, 11 February , 2026