نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری گفت : آمریکایی ها می دانند نمی توانند باعث انزوای جمهوری اسلامی ایران بشوند و در تلاش هستند با سناریوی ایران هراسی در منطقه تجهیزات نظامی خود را به کشورهای عربی بفروشند .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رصدمراغا؛ حجت الاسلام والمسلمین محمد تقی پور محمدی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان مراغه با تبریک حلول ماه مبارک رمضان گفت: ماه رمضان فرصتی مناسب برای راز و نیاز با خداوند متعال است و شبهای قدر در این ماه مبارک فرصتی برای توبه به درگاه خداوند است.
وی با تقدیر از حضور پرشور مردم در انتخابات افزود : انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه تمام شد و آنچه مهم بود حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات بود که باعث تحکیم پایه های نظام شد .
امام جمعه مراغه با اشاره به اینکه رأی هر دو نامزد اول و دوم قابل توجه بود خاطرنشان کرد: هم رأی حجتالاسلام روحانی در این انتخابات قابل توجه بود و هم رأی حجت الاسلام رئیسی به عنوان نفر دوم، که در طول تاریخ بعد از انقلاب سابقه نداشته است نامزد دوم در این سطح رأی بیاورد .
وی در ادامه با اشاره به انتخاب علی جلیلی شیشوان به عنوان نماینده مردم مراغه و عجبشیر گفت : تعدد نامزد های نمایندگی در مراغه باعث شد که آقای جلیلی به عنوان منتخب مردم از شهرستان عجبشیر انتخاب شود ؛ که این انتخاب را برای وی نیز تبریک عرض میکنم و امیدواریم در رابطه با مسائل مربوط به منطقه بیشتر تلاش کنند.
عضو خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به سفر رئیسجمهور آمریکا به عربستان گفت : آمریکا با راه اندازی ایران هراسی در منطقه درصدد فروش تسلیحات نظامی خود به کشورهای عربی است .
وی تصریح کرد: روزنامه نیویورکتایمز بعدازاین اقدام رئیس جمهور آمریکا نوشت: ایران بزرگتر از آن است که ترامپ بتواند آن را منزوی کند ، یعنی حتی خود آمریکاییها نیز میدانند که نمیتوانند باعث انزوای جمهوری اسلامی باشند.
خطیب جمعه مراغه در پایان افزود : اصلیترین هدف این ناامنیها و فروش تسلیحات نظامی به کشورهای منطقه ایجاد حاشیه امن برای رژیم غاصب صهیونیستی است.

Wednesday, 11 February , 2026