به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رصدمراغا، علی سلیمانی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه گفت: تجهیزات صنعتی آشپزخانه دانشکده علوم پزشکی مراغه در فاز اول از منابع داخلی به ارزش تقریبی ۳ میلیارد ریال تهیه و در حال آماده سازی و نصب است و پیش بینی می‌شود از ابتدای مهر ۱۴۰۰ […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رصدمراغا، علی سلیمانی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه گفت: تجهیزات صنعتی آشپزخانه دانشکده علوم پزشکی مراغه در فاز اول از منابع داخلی به ارزش تقریبی ۳ میلیارد ریال تهیه و در حال آماده سازی و نصب است و پیش بینی می‌شود از ابتدای مهر ۱۴۰۰ آماده بهره برداری باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به اینکه صنعتی سازی قطعا نقش بسزایی در بالا رفتن کیفیت غذا و رضایتمندی در بین دانشجویان و همچنین کاهش هزینه و مصرف انرژی دارد مطرح کرد: به واسطه صنعتی سازی آشپزخانه تعداد غذای سرو شده به صورت میانگین ماهانه از ۱۳۰۰۰ هزار پرس غذا به ۲۰۰۰۰ هزار پرس قابلیت افزایش را دارا خواهد بود.

سلیمانی همچنین تاکید کرد: در کنار افزایش حجم غذا، مسئله مهم دیگر افزایش تنوع منوی غذایی است که با صنعتی شدن سیستم پخت غذا به این مهم دست خواهیم یافت و دانشجویان قادر به انتخاب گزینه‌های مورد علاقه خود از بین وعده‌های غذایی ارائه شده خواهند بود.

وی یادآور شد: قطعا با صنعتی سازی آشپزخانه دانشجویی و کاهش دخالت دست در تهیه غذا که از مولفه‌های مهم تامین سلامت و امنیت غذا است، شاهد گام‌های مثبتی در راستای تامین تغذیه سالم دانشجویان با توجه به شیوع بیماری کووئید ۱۹ خواهیم بود.

سلیمانی بیان کرد: مقوله رضایتمندی دانشجویان از جمله اولویت‌های مهم در حوزه دانشجویی و فرهنگی است و تلاش ما در راستای ایجاد و بهسازی زیرساخت‌های رفاهی بر همین اساس صورت گرفته است.
انتهای پیام/